• +38970900111
  • info@sinaniiptv.com

PLATFORM TELEVIZIVE ONLINE

Klientave tonë u ofrojmë...

TV KANALE

Platforma jonë posedon diku rreth 5.000 Tv Kanale, ku në mesin e tyre ju ofrojmë si kanale shqiptare kombëtare po ashtu edhe lokale nga të gjitha trojet shqiptare nji ashtu dhe kanale te huaja siç janë: Greke, Gjermane, Italiane, Turke, Arabe e shum tjera... Gjithashtu për ti parë më nga afër kanalet dhe kualitetet tona, ne ofrojm çdo klienti test 24 orësh pa asnjë pages shtesë...

Pa Kabllo, Pa Anten

Jetoni larg shtëpisë dhe deshironi që kanalet e juaja bashk me ato të vendit ku jetoni ti keni me vete kudo që të shkoni? Atëher juve do të ju mjaftojë që të keni një linjë interneti sa më stabile dhe minimum me 8mbs. shpejtësi dhe mjafton që të na kontaktoni nga njërin nga kontaktet e tona dhe padyshim që dëshira juaj do të jetë e plotësuar sa hap e mbyll sytë. Pra mos hezitoni të merrni një test falas për 24 orë. Kontaktoni teknikun tonë.

VOD

Ne renditjen e kategorive të kanaleve tona, ju do të hasni dhe në kategorit (folderët) që ne ju servojmë me një prapa ose pas shtesë VOD. Mbrenda këtyre kategorive ju mundeni të gjeni si: FILMA, SERIALE etj. Në çdo kohë ju mundeni ta startoni një FILM ose SERIAL dhe ta shikoni atë në princip të VIDEO ON DEMAND (ta ndalni në paus, ta ktheni mbrapa ose ta shtyni para në një moment të caktuar). Për çfarëdo ndryshimi në VOD, shkruani në: support@sinaniiptv.com

Kanalet mund ti shikoni me këto Aplikacione

Kontakto Teknikun: info@sinaniiptv.com

MAG

MAG është një set top box (resiver) për të gjith ata që se posedojn një SMART TV,  ju mundeni ti shikoni kanalet tona nëpërmjet MAG-ut, që duhet ta bleni ose posedoni si shtesë për ti shikuar kanalet ona. Për ndonjë ndihmë, si të vini pran këtij top boxi, kontaktoni teknikun tonë.

PERFECT PLAYER

Në një ANDROID TV ose ANDROID BOX, edhe ANDROID CELULAR, mundeni të instaloni, aplikacionin me emër PERFECT PLAYER, ju mundeni ti shikoni kanalet tona nëpërmjet këtij aplikacioni dhe sdo të keni nevojë për asnjë top box (resiver) shtesë. Për ndonjë ndihmë, si të vini pran këtij aplikacioni, kontaktoni teknikun tonë.

GSE IPTV

Në një APPLE TV ose iPhone, mundeni të instaloni, aplikacionin me emër GSE IPTV, ju mundeni ti shikoni kanalet tona nëpërmjet këtij aplikacioni dhe sdo të keni nevojë për asnjë top box (resiver) shtesë. Për ndonjë ndihmë, si të vini pran këtij aplikacioni, kontaktoni teknikun tonë.

SMART IPTV

Nëse posedoni një TV që në apps mund ta shkarkoni dhe instaloni, aplikacionin me emër SMART IPTV, atëher ju mundeni ti shikoni kanalet tona vetëm se nëpërmjet këtij aplikacioni dhe sdo të keni nevojë për asnjë top box (resiver) shtesë. Për ndonjë ndihmë, se si të vini pran këtij aplikacioni, kontaktoni teknikun tonë.

Panel për reseller me çmime të pa para… (për panel, na kontaktoni në një nga kontaktet tona)

Ofrojmë Panel për Reseller…

SINANI IPTV

NE U A SJELLIM BOTËN...

No posts to show