• +38970900111
  • info@sinaniiptv.com

PLATFORM TELEVIZIVE ONLINE

Klientave tonë u ofrojmë...

TV KANALE

Platforma jonë posedon diku rreth 5.000 Tv Kanale, ku në mesin e tyre ju ofrojmë si kanale shqiptare kombëtare po ashtu edhe lokale nga të gjitha trojet shqiptare nji ashtu dhe kanale te huaja siç janë: Greke, Gjermane, Italiane, Turke, Arabe e shum tjera... Gjithashtu për ti parë më nga afër kanalet dhe kualitetet tona, ne ofrojm çdo klienti test 24 orësh pa asnjë pages shtesë...

Pa Kabllo, Pa Anten

Jetoni larg shtëpisë dhe deshironi që kanalet e juaja bashk me ato të vendit ku jetoni ti keni me vete kudo që të shkoni? Atëher juve do të ju mjaftojë që të keni një linjë interneti sa më stabile dhe minimum me 8mbs. shpejtësi dhe mjafton që të na kontaktoni nga njërin nga kontaktet e tona dhe padyshim që dëshira juaj do të jetë e plotësuar sa hap e mbyll sytë. Pra mos hezitoni të merrni një test falas për 24 orë. Kontaktoni teknikun tonë.

VOD

Ne renditjen e kategorive të kanaleve tona, ju do të hasni dhe në kategorit (folderët) që ne ju servojmë me një prapa ose pas shtesë VOD. Mbrenda këtyre kategorive ju mundeni të gjeni si: FILMA, SERIALE etj. Në çdo kohë ju mundeni ta startoni një FILM ose SERIAL dhe ta shikoni atë në princip të VIDEO ON DEMAND (ta ndalni në paus, ta ktheni mbrapa ose ta shtyni para në një moment të caktuar). Për çfarëdo ndryshimi në VOD, shkruani në: support@sinaniiptv.com

Kanalet mund ti shikoni me këto Aplikacione

Kontakto Teknikun: info@sinaniiptv.com

MAG

MAG është një set top box (resiver) për të gjith ata që se posedojn një SMART TV,  ju mundeni ti shikoni kanalet tona nëpërmjet MAG-ut, që duhet ta bleni ose posedoni si shtesë për ti shikuar kanalet ona. Për ndonjë ndihmë, si të vini pran këtij top boxi, kontaktoni teknikun tonë.

PERFECT PLAYER

Në një ANDROID TV ose ANDROID BOX, edhe ANDROID CELULAR, mundeni të instaloni, aplikacionin me emër PERFECT PLAYER, ju mundeni ti shikoni kanalet tona nëpërmjet këtij aplikacioni dhe sdo të keni nevojë për asnjë top box (resiver) shtesë. Për ndonjë ndihmë, si të vini pran këtij aplikacioni, kontaktoni teknikun tonë.

GSE IPTV

Në një APPLE TV ose iPhone, mundeni të instaloni, aplikacionin me emër GSE IPTV, ju mundeni ti shikoni kanalet tona nëpërmjet këtij aplikacioni dhe sdo të keni nevojë për asnjë top box (resiver) shtesë. Për ndonjë ndihmë, si të vini pran këtij aplikacioni, kontaktoni teknikun tonë.

SMART IPTV

Nëse posedoni një TV që në apps mund ta shkarkoni dhe instaloni, aplikacionin me emër SMART IPTV, atëher ju mundeni ti shikoni kanalet tona vetëm se nëpërmjet këtij aplikacioni dhe sdo të keni nevojë për asnjë top box (resiver) shtesë. Për ndonjë ndihmë, se si të vini pran këtij aplikacioni, kontaktoni teknikun tonë.

Njëkohësisht ofrojm edhe trajnime për punë që do të bëni tek ne... Do të Punohet 5 Ditë ne Javë dhe orari Punës do të jetë nga ora 15:00 deri ora 21:00... Kushtet që ne kerkojm nga ju është që të flisni njërën nga kjo gjuhë: GJUHËN TURKE ose GJUHËN SERBE… Për më shum info. na Kontaktoni në tel: +38970800999 ose na shhkruani në chat të kësaj faqe dhe në email: info@sinaniiptv.com

Kërkojm Punëtore për CallCenter

Për ju që jeni me pushime në vendlindje, kur të i kryeni pushimet, pse mos ti merrni me vete, të gjitha tv kanalet, filmat dhe serialet, që ti kujtoni gjat gjithë kohës, çastet qe i kaluat, në vendlindje? Merrni Resiverin (Boxin) tuaj me abonim 1 Vjeçar për vetëm 140 eur. me vete, kudo që të shkoni... Për më shum info... lajmerohuni në +38970900111 na shkruani dhe në emailin tonë: info@sinaniiptv.com Do te ju pergjigjemi edhe nëse na shkruani ne msn chatin tonë...

Një kujtim, nga Vendlindja… Merr me vete SINANI IPTV

Në kuadër të SINANI IPTV gjithashtu punon dhe call center-i ynë, me një ekip të shkëlqyer dhe profesional. Për çfarëdo lloji të lavdatave, ose ankesave dhe çfarëdo pyetjeve, që ndoshta dhe do të mundeni të keni reth stafit tonë të Call Center-it, mos hezitoni të na shkruani në emailin: callcenter@sinaniiptv.com ku drejtpërsëdrejti do të ju pergjigjet, përgjegjësi i këtij stafi.

Call Center

SINANI IPTV

NE U A SJELLIM BOTËN...

07/07/2019 No Comments

Shaft (2019) Aksion Komedi Krim 111 min      2019 HD Xhon Shaft i riu, një ekspert për sigurinë kibernetike, me ndihmën e familjes së tij zbulon të vërtetën e vdekjes së parakohshme të mikut të tij më të mirë. KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose PËR TË SHKARKUAR FILMIN

07/07/2019 No Comments

Killers Anonymous (2019) Aksion Krim Mister 95 min      2019 HD  Një grup mbështetës për vrasësit organizon takime të rregullta. Pjesëmarrësit ulen në rreth dhe tregojnë për mëkatet e tyre. Gjithçka fillon të bëhet e dyshimtë kur pjesë e grupit bëhet një vajzë e cila merr pjesë për herë të parë. KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR […]

07/07/2019 No Comments

Hotel Mumbai (2019) Dramë Histori Thriller 123 min    2019 HD  Filmi tregon historinë e vërtetë të sulmit terrorist të hotelit Taxh në Mumbai. Stafi i hoteli rrezikon jetën për t’i mbajtur të gjithë të sigurt teksa njerëzit bëjnë sakrifica të paimagjinueshme për të mbrojtur veten dhe familjet e tyre. KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose […]