• +38970900111
  • info@sinaniiptv.com

  • Dramë
  • Romancë
  129 min  •  2019  •  HD
 

Martin Eden është një djalë i ri i varfër dhe punëtor që nis rrugëtimin e tij të dijes për t’u bërë shkrimtar dhe për të marrë një pozicion në elitën shoqërore, por përballet me rrethana të vështira politike, ekonomike dhe sociale.

KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose PËR TË SHKARKUAR FILMIN
sinani