• +38970900111
 • info@sinaniiptv.com

Author Archive sinani

 • Thriller
  115 min  •  2020  •  HD
 

Kur një grua arrestohet për vrasjen e bashkëshortit të saj, avokatja e saj mendon se mund të ketë një mashtrim në mes.

KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose PËR TË SHKARKUAR FILMIN

 • Aksion
 • Thriller
  86 min  •  2019  •  HD
 

Kur ndodh një tragjedi, një nënë beqare është e detyruar të kërkojë ndihmën e klubit të saj të shkuar të motoristeve në kërkimin e hakmarrjes.

KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose PËR TË SHKARKUAR FILMIN

 • Aksion
 • Aventurë
 • Fantashkencë
  128 min  •  2019  •  Full HD
 

Një vajzë e përmirësuar teknologjikisht dhe Sara Konori duhet të ndalojnë një terminator të lëngshëm të përparuar, që të mos vrasë një vajzë të re, fati i së cilës është kritik për racën njerëzore.

KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose PËR TË SHKARKUAR FILMIN

 • Dramë
 • Komedi
  105 min  •  2020  •  HD
 

Ana takon rastësisht Rafën. Ata nisen në një udhëtim rrugor në tentativë për të shpëtuar Rafën nga falimentimi dhe vdekja. Ana është vetëm 11 vjeçe por me një mendje shumë djallëzore.

KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose PËR TË SHKARKUAR FILMIN

 • Fantashkencë
  90 min  •  2019  •  HD
 

An insurance lawyer goes out on the town to celebrate an upcoming promotion with his co-worker, Jeff. But their night takes a turns bizarre when Frank is dosed with a hallucinogen that completely alters his perception of the world

KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose PËR TË SHKARKUAR FILMIN

 • Biografi
 • Dramë
 • Histori
  126 min  •  2019  •  HD
 

Kjo histori tregon luftën e një avokati të thjesht dhe të familjeve të një komuniteti në Virxhinian Perëndimore që luftuan me vite kundër një prej kompanive më të mëdhaja kimike në Amerikë për të mbrojtur jetët e tyre dhe për të vendosur drejtësinë.

KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose PËR TË SHKARKUAR FILMIN

 • Dramë
 • Krim
 • Mister
  144 min  •  2019  •  Full HD
 

Në Nju Jorkun e viteve 50′, një detektiv i sëmurë nis të zgjidhë misterin e vrasjes të shefit të tij që ishte dhe shoku i tij i vetëm.

KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose PËR TË SHKARKUAR FILMIN

 • Dramë
  113 min  •  2019  •  HD
 

Një regjisor filmash reflekton për zgjedhjet që ka bërë në jetë ndërkohë që e shkuara dhe e tashmja përplasen me njëra tjetrën përballë tij.

KLIKO MBI TITULL PËR TË SHIKUAR ose PËR TË SHKARKUAR FILMIN