• +38970900111
  • info@sinaniiptv.com

INTERNET & TELEFON

INTERNET & TELEFON

Nëse në qytetin e Kumanovës dhe fshatrat përreth, keni nevoj për INTERNET dhe TELEFON +TvKanale, përkohësisht dhe pa kontrat, ne jua zgjidhim këtë problem.

INTERNET + TELEFON

7 Ditë 1000 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031

10 Ditë 1300 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031

15 Ditë 1700 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031

20 Ditë 2000 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031

25 Ditë 2500 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031

30 Ditë 3000 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031

OFERTAT VLEJNË VETËM PËR QYTETIN E KUMANOVËS DHE FSHATRAT PËR RRETH

INTERNET + TELEFON + IPTV

7 Ditë 1200 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031 + 3000 TvKanale

10 Ditë 1600 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031 + 3000 TvKanale

15 Ditë 2000 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031 + 3000 TvKanale

20 Ditë 2500 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031 + 3000 TvKanale

25 Ditë 3000 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031 + 3000 TvKanale

30 Ditë 3500 Den. INTERNET me Shpejtësi deri në 20 Mbs + Numër fix Telefoni me prefix 031 + 3000 TvKanale

OFERTAT VLEJNË VETËM PËR QYTETIN E KUMANOVËS DHE FSHATRAT PËR RRETH

Merr Paketin tënd, që më së shumti të konvenon dhe mos rri as pa internet e as pa tv në pushimin, VikendShtëpin, ose zyrën tënde të përkohëshme dhe pa pasur nevoj për kontrat…

Të gjitha Info, rezervimet dhe porosit i merrni në kontaktet +38970900111 (cel. Viber, WhatsApp)

Notes: Paisjet për internet janë pronësi e SINANI IPTV dhe punojnë në sistemin 4G ruter. Aparati (Telefoni) gjithashtu është pronë e SINANI IPTV dhe është linj fixe aktive, nga ku ju mundeni të pranoni telefonata dhe të kryeni telefonata, mbrenda gjith shtetit të Maqedonis së Veriut, në çdo operator fix dhe mobil, pa limit thirrje dhe minuta. Resiveri i tv kanaleve (përderi sa TV e juaj ka nevoj për resiver) gjithashtu është pronë e SINANI IPTV me kanalet e instaluara dhe me videotekën SIN-FLIX, që punojn me një stabilitet shum të mirë…

Keni parasysh se, për çdo dëmtim fizik të aparatëve që i huazoni nga ne, ju duhet të jeni përgjegjës dhe ti paguani ato, përderi sa i dëmtoni fizikisht (thyeni, fiken nga perplasjet).