• +38970900111
  • info@sinaniiptv.com

RREGULLORE

RREGULLORE

Për të pasur një kualitet të pandërprerë dhe me rezolucion të shkëlqyer, ju duhet të posedoni internet linjë minimale për kanalet me kualitet standard, jo më pak se 3 mbs. dhe për kanalet me kualitet HD, jo më pak se 8 mbs. Gjithashtu linja duhet të jet stabile dhe të mos varirojë nën performansat e lartpërmendura.

Po ashtu duhet të posedoni një Smart Tv (Samsung ose LG) ose një Android OS (TV, Box, Celular) ose Apple iOS (AppleTv ose iPhone) dhe MAG250, MAG253, gjithashtu platforma jonë është e disponueshme edhe në Windows OS (VLC).

Keni parasyshë se një linj me LAN kabllo, nga ruteri/modemi juaj gjeri tek pajisja juaj, është shum më kualitative se një Wi Fi linjë.

Pjesën tjetër të punës, na lejoni që ne ta kryejm për ju.

Platforma ynë, për të ju ofruar shërbime sa më kualitative, mundohemi që sa më tepër të ruajm privatësinë dhe kualitetin e shërbimit që u ofrojm juve klient të dashur.

Duke pasur parasyshë se një abonim, një link dhe një mac adres shërben për vetëm një Person, Box, Smart tv dhe MAG, me qëllim që ju mos të keni ngarkes në një abonim dhe të fitoni linjë sa më kualitative. Në të kundertën, sistemi ynë mund të kap 2xIP  ose 2xMac Numëra dhe të suspendoheni nga sistemi ynë. Pra para se të ndërmerrni ndonjë hap të këtillë, ju lutem na kontaktoni në support@sinaniiptv.com

Mos publikoni linja/lista! 

Kush do qe publikon linjat/listat ne forume, facebook etj… do behet “Banned” pa njoftim!